Beauty Trade Professionals (BTP)

Mad andere woorden verzorgt het volledige verenigingsmanagement voor de BTP. Beauty Trade Professionals zet zich als leveranciersorganisatie op vele fronten in voor professionalisering van de Nederlandse beautybranche. BTP heeft zich in de afgelopen jaren doorontwikkeld tot een multimediabedrijf met prachtige projecten en initiatieven die de markt verder professionaliseren.


Beauty Award

In opdracht van Beauty Trade Professionals organiseert Mad andere woorden de Beauty Award. De Beauty Award is dé vakwedstrijd voor schoonheidsspecialisten. De Beauty Awards zijn prijzen die door een onafhankelijke vakjury uit de professionele beautybranche worden gegeven aan de beste schoonheidsspecialisten en schoonheidssalons van Nederland. Er worden in acht categorieën awards uitgereikt. Een Beauty Award winnen is een droom van veel beautyprofessionals. Het is immers een kroon op je werk, en laat zien dat je over vele vaardigheden beschikt op het gebied van PR/marketing, ondernemen, organisatie, bedrijfsvoering, commercie en uiteraard vaktechniek.


Vakbeurs Beauty Trade Special

Met een gespecialiseerd team organiseert Mad andere woorden voor haar opdrachtgever BTP de vakbeurs Beauty Trade Special. Beauty Trade Special staat te boek als hét high class beauty event van het voorjaar in de Benelux. Het driedaagse beauty event trekt elk jaar weer veel professionals naar de Utrechtse Jaarbeurs. Ruim 200 exposanten doet goede zaken en de bezoekende beauty professional laat zich inspireren, doet kennis op en laat zich bijpraten over de nieuwste ontwikkelingen in het vak. Maar liefst 13.000 beauty professionals besluiten jaarlijks het populaire high class beauty event te bezoeken.


SVZ

Samenwerking Verantwoord Zonnen (SVZ) geeft voorlichting aan de consument over zonnen. De branchevereniging bevordert de kwaliteit en veiligheid van het zonnen op de zonnebank met het opzetten en stimuleren van de Code voor Praktijkuitoefening, interne voorlichting aan leden en het bieden van en motiveren tot opleiding van het personeel van zonnestudio’s. Daarnaast is SVZ een actief en gewaardeerd lid van de Europese koepelorganisatie van de zonnebranche. Voor deze branchevereniging is Mad andere woorden actief als verenigingsmanager.


Beauty2Buy

Beauty2Buy is hét najaarsevent waar beauty professionals elkaar ontmoeten en hun inkopen doen voor de herfst- en winterperiode. Maar dan wel in een bruisende omgeving met veel ruimte voor businessgerelateerde fun en entertainment. Beauty2Buy is dan ook het leukste beauty event van het najaar en de perfecte gelegenheid om andere beauty professionals te ontmoeten. In opdracht van BTP is Mad andere woorden met een gespecialiseerd team verantwoordelijk voor de organisatie van deze vakbeurs. Schoonheidsspecialisten, nagelstylisten, visagisten, welnessmedewerkers, kappers, pedicures en masseurs: Beauty2Buy beslaat de hele beauty branche. Dat maakt het tot de meest complete vakbeurs van het najaar, met een diversiteit aan bezoekers.